east clive visitor centre 1 community small1
east clive visitor centre 2 community small2

Hastings District Council commissioned Opus Architecture for this project

It consisted of the design of this small building as part of their major upgrade of the East Clive wastewater treatment plant.

Opus coordinated the building design working closely with SKM, the engineering consultants for the main wastewater treatment project.

The building accommodates a visitor education room and an office for site management staff. Visitor facilities are required because the plant process is a novel design, new to New Zealand. 

The visitor room contains a model of the site, explanatory displays and a display projector for presentations, so visitors can be received and oriented before being guided around the plant.